Breaking News :

nothing found
06-02-2023

Takim Hoxha-Shaqiri, ja për çfarë biseduan

Advertisement

Sot Ministri i Bujqësisë dhe Pylltarisë realizoi një takim pune me ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri, përcjell nmk-post.com

Fokusi i bisedës ishte i orientuar drejt dixhitalizimit të plotë të shërbimeve të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave përmes portalit uslugi.gov.mk.

Disa nga shërbimet e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave tashmë janë të disponueshme përmes portalit të e-shërbimeve.
Qëllimi tjetër është që dixhitalizimi të mbulojë të gjitha shërbimet që Ministria e Bujqësisë dhe Pylltarisë ju ofron qytetarëve.

Në kushtet e pandemisë, mbajtja e distancës fizike është njëra nga masat e detyrueshme, e që ka për qëllim të mbrojë shëndetin tonë.

“Me dixhitalizimin ne do të arrijmë deri tek shërbimet më të shpejta, pa rrezik për shëndetin e qytetarëve që na vizitojnë dhe pa rrezik për punonjësit puna e të cilëve është në kontakt të drejtpërdrejtë me klientët.” ka shkruajtur Arjanit Hoxha në rrjetin social facebook

Advertisement

Read Previous

Merkel pritet të vaksinohet të premten me AstraZeneca

Read Next

Vritet një shtetas i Maqedonisë në Essen të Gjermanisë