• 20-10-2021

SHQIPËRI: NAFTËTARËT NË DITËN E 17 TË GREVËS

Vijon në ditën e 17 greva e urisë e grave naftëtare në Ballsh, të cilat shprehen të vendosura për të mos u tërhequr, pavarësisht thirrjeve të kryeministrit Edi Rama për ta mbyllur grevën dhe për t’u ulur në bisedime.

Gjatë natës së kaluar, grevistet kanë shfaqur probleme shëndetësore, kryesisht me tensionin.

Read Previous

POST COVID PËRKRAHJE PËR 15 KOMPANI

Read Next

MUSTAFA: DIALOGU PO E HUMB KUPTIMIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: