• 20-09-2021

Shkup – I vidhet BMW-ja, policia e zbulon për 2 orë

Më 14.09.2021 në orën 18.07 N.K. në policinë e Shkupit është raportuar se nga rruga Nikolla Rusinski prapa TC Leptokaria, është konfiskuar një automjet “BMW” me targa të Shtipit, të cilin e ka lënë të zhbllokuar dhe në punë.

Masat dhe aktivitetet e duhura u morën menjëherë nga oficerët e policisë nga së Gjorce Petrov dhe Karpos dhe rreth orës 20:00 automjeti u gjet në fshatin Lakë dhe do i është kthyer pronarit. Masat dhe aktivitetet shtesë janë duke u ndërmarrë për zbardhjen e plotë të rastit.

Read Previous

Ja sa vaksina u aplikuan për 24 orë në Maqedoninë e Veriut

Read Next

Sa mërgimtarë nga Zvicra u infektuan gjatë pushimeve

%d bloggers like this: