Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Shapaska, dita e diel ditë jo pune

Advertisement

Qeveria është e vendosur që dita e diel te shpallet dite jo pune për sektorin privat. Këtë e konfirmoi në emisionin e sotëm ministria e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shapaska. Ajo tha se propozim ligji do të jetë gati brenda 10 ditëve.

Advertisement

Read Previous

Arjanit Hoxha: Prespa asnjëherë nuk asimilohet, ruan gjuhën dhe traditën

Read Next

Foto lajm: A filloi sezoni i ndotjes në Shkup?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *