Foto lajm: A filloi sezoni i ndotjes në Shkup?!

Me rënjen e temperaturave në Shkup menjëherë është vërejtur edhe paraqitja e mjegullës dhe smogut. Në orët e vona të mbrëmjes të së mërkurës është vërejtur ndotje e madhe, sidomos në lagjet e Çairit.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours