SERBËT IA PUTHIN DUAR E KËMBË PRIFTIT QË VDIQ NGA COVIDI

Mitropoliti i Malit të Zi dhe Bregdetit Kishës Ortodokse Serbe Amfilohije vdiq të premten, pas infektimit me koronavirusin e ri SARS-CoV-2. Ai ishte akuzuar nga autoritetet malazeze gjatë epidemisë së Covid-19 se po injoronte udhëzimet e mbrojtjes dhe se po nxiste të tjerët. Kufoma e tij është vendosur për nderime dhe para ceremonisë së varrimit, kur besimtarët po nderojnë atë me rite të çuditshme në kohë pandemie duke puthur duart e tij dhe mantelen e peshkopit.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours