Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Rrëfimi vajzës së hoxhë Jakup Asipi: Ja si e humbi jetën babai im në aksidentin rrugor

Advertisement

Hoxhë  Jakup Asipi, aq sa jetoi, ishte shembull për të  mirë , se si punohet dhe veprohet në  mesin e shoqërisë . Ai ka dhënë kontribut të çmueshëm në kultivimin e vlerave kombëtare dhe fetare. Ka pasur ndikim të gjerë në të gjithë hapësirat shqiptare sidomos te rinia.

Në ligjërata ishte shumë i përpikt dhe i guximshëm. Ai ka organizuar mbi 5000 ligjërata, kontribut ky që e sheh dritën çdo ditë përmes ruajtjes multimediale.

Ai ishte motivues shumë  i mirë , sidomos për rininë . Shumë  njerez me nostalgji kujtojnë  afërsin që  kishin me hoxhë  Jakup Asipi sado I gjatë  të  ishte një  dokumentar.
Në  vazhdim fillojmë  me vajzën dhe djalin e tij, ja se si e përshkruajnë ata babain e tyre:

 

 

Ndërsa, në minutën e 18:00, vajza e tij Rejhan Asipi – Aliu, kujton momentin më fatkeq të aksidentit rrugor më 7 janar të vitit 2006, ditën kur edhe ndërroi jetë hoxhë Jakup Asipi./News-TV

Advertisement

Read Previous

Haziri për AKR-në: Parimisht s’do ketë koalicion parazgjedhor – pritet një listë e përbashkët

Read Next

Dy të lënduar në Ferizaj nisen për Austri