Breaking News :

nothing found
08-06-2023

Qeveria do të vendos për blerjen e barit kundër Covid 19 Remdesivir

Advertisement

Ministri i shëndetësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Venko Filpçe ka bërë të ditur se Qeveria do të vendos për sigurimin e barit më funksional për pacientët e infektuar me Covid 19. Sipas tij, Qeveria për këtë çështje do të vendos në ditët në vijim.

Sikurse dihet, bari Remdesivir është një nga ilaçet më efikase deri më tani, në luftën kundër virusit Covid19. Ky bar nuk gjendet në treg të lirë, ndërsa sikurse kanë lajmëruar media të ndryshme i njëjti qarkullon në tregun e zi nga 300 deri në 500 euro.

Advertisement

Read Previous

The Financial Times: Vaksina e Oxford-it shumë efikase

Read Next

RMV, Kuvendi duhet të vendosë a do të mbahen maskat gjithkund dhe për masat e tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *