Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Policia nxjerr video nga aksioni në një lokal në Tetovë, shikoni si arrestohen 18 vallëzuese (Video)

Advertisement

49 mysafirë, shtatë të punesuar dhe 15 vajza që kanë punuar si vallëzuese dhe shoqëruese janë kapur në një lokal afer autostradës Tetovë-Gostivar, duke punuar pas orarit të lejuar. Me këtë rast, policia ka gjetur tri femra edhe në dhomat e motelit. Policia ka arrestuar 18 vallëzuese, prej të cilave 15 nga vende të huaja (Ukraina, Rusia, Serbia, Bullgari, Letonia, etj.). Është kapur edhe një person me pistoletë me iniciale AA.

Burimi: Gazeta Lajm, https://lajmpress.org/policia-nxjerr-video-nga-aksioni-ne-nje-lokal-ne-tetove-shikoni-si-arrestohen-18-vallezuese-video/?fbclid=IwAR38_oMQLwLobWdgOPMgOpxh04s4oHul-0sSvCXyMEeVuHCA9sS7DyCy7fk

Advertisement

Read Previous

Si njeriu më i pasur në botë, Elon Musk dëshiron të paguhet në Bitcoin

Read Next

LIDHJA E ODAVE: PAKOJA E PESTË ANTI-KRIZË TË SILLET NË JANAR