Breaking News :

nothing found
05-10-2022

Policia në Tetovë ka konfiskuar 22 automjete

Advertisement

Pasi hynë në fuqi ndryshimet në Ligjin për sigurinë e trafikut rrugor në dhjetor për shkak të regjistrimit të skaduar në rajonin e Tetovës, policia ka konfiskuar 22 automjete, njofton SPB Tetovë.

“Automjetet konfiskohen për shkak të regjistrimit të skaduar për më shumë se gjashtë muaj. Gjithsej 22 automjete janë konfiskuar përkohësisht në rajonin e Tetovës, si dhe një automjet për shkak të zhurmës. Automjetet do të mbahen për 90 ditë, ndërsa për pronarët e tyre do të ngrihen kallëzime”, informoi Marjan Josifoski, zëdhënës i SPB Tetovë.

Nga dje në orën 20:00 deri në orën 2:00 pas mesnate, gjatë një kontrolli për ngarje nën ndikimin e alkoolit, pesë shoferë u përjashtuan nga trafiku, u janë marrë përkohësisht patentat e shoferit dhe u janë përgatitur kallëzime përkatëse. Gjatë kontrollit, janë shqiptuar gjoba edhe për 18 lloje të tjera të kundërvajtjeve.

Advertisement

Read Previous

Filipçe nënshkruan marrëveshjen me “Sinofarm” për vaksinën Kineze

Read Next

Ministri Hoxha: Ja në cilën fazë është grumbullimi i duhanit