Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Përshëndetja e njëjtë e liderëve kosovarë

Advertisement

21 vjet pas luftës lideri i partisë mbetet frymëzim për votën te populli. Madje, simpatia ndaj tij llogaritet një lloj sondazhi se sa do të fitoi partia përkatëse në zgjedhje lokale apo ato parlamentare.

Jo një, por të gjithë liderët e partive në Kosovë pa përjashtim janë “programi” i partisë.

Simpatia e popullit ndaj tyre po shfaqet me imazhe të ndryshme dhe këto ditë duke lënë pas kandidatët për deputet nëpër komuna, të cilët po njihen pak ose fare nga banorët e qyteteve e zonave rurale. Në imazhe liderët kosovarë nuk dallojnë shumë nga njëri-tjetri, as në periudha të ndryshme.

Ngjajshmëri në përshëndetje hasen tek Hashim Thaci, Albin Kurti e Vjosa Osmani./Zëri

Image
Advertisement

Read Previous

Biden s’i zë besë Trumpit për t’i dhënë qasje në intelegjencë, e konsideron “të hallakatur”

Read Next

I pezullohet puna për 6 javë restorantit ku Rita Ora festoi ditëlindjen