Përplasje fizike mes deputetëve në Kuvend

Në vazhdimin e seancës plenare që është duke u zhvilluar në Kuvend, ka ndodhur një përplasje mes disa deputetëve.

Në pamje mund të vërehet shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, duke u shtyrë me deputetët e VV-së, Hajrulla Çekun dhe Hekuran Muratin.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like