Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme, konkretisht deri më 21.06.2021.

Read Previous

Lehtësime të reja, në dasma dhe koncerte mund të thirrni deri 1000 mysafirë!

Read Next

Maqedonia, për herë të parë do të marrë pjesë në Samitin e NATO-s

%d bloggers like this: