• 28-11-2021

Nesër do të fillojë sezona e skijimit në Kodrën e Diellit

Sezoni i skijimit në Kodrën e Diellit fillon nesër thonë disa nga burimet tona zyrtare. Tradicionalisht si gjithmonë në ditën e parë, skijimi është falas, përcjell nmk-post

Burimet tona informojnë gjithashtu se sot janë duke u testuar teleferikët  për funksionim të pandandalshëm dhe të sigurt, ndërkaq janë kryer të gjitha përgatitjet e rregullta dhe aktivitetet për fillimin e sezonit të ri./nmk-post.com

 

Read Previous

Ekskluzive: Nesër do të fillojë sezona e skijimit në Kodrën e Diellit

Read Next

Filipçe: Kufijtë mbeten të hapur!

%d bloggers like this: