Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Në Mal të Zi dje për herë të parë shqiptarët festuan me flamur kombëtar

Advertisement

Në Malin e Zi sivjet për herë të parë shqiptarët kanë arritur të festojnë 28 nëntorin me flamurin kombëtar.
Për shënimin e kësaj date në nderim të kombit dhe identitetit, trojet shqiptare në Malin e Zi si asnjëherë frymuan shqip pasi këtë vit për herë të parë 28 nëntori u prit me arritje të rëndësishme, atë të shprehjes së lirë të identitetit kombëtar, arritje kjo e cila vjen pas përpjekjeve disa vjeçare të faktorit politik shqiptar në Mal të Zi.

“Me ndryshimin e ligjit për simbolet kombëtare ne kemi të drejtën e përdorimit të lirë të simboleve tona, flamurit, himnit dhe stemës”, tha Faik Nika, kryetar i KKSH’së në Malin e Zi.

Advertisement

Read Previous

Masat aktuale kundër pandemisë po japin efektet e duhura në Maqedoni

Read Next

Vjen në jetë fëmija me antitrupa kundër COVID-19