Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Në luftën kundër Covid nga sot kyçet edhe personeli mjekësor i Armatës

Advertisement

Nga sot pritet që një numër i caktuar i motrave medicinale të cilat punojnë dhe kanë punuar në ushtri, të bashkangjiten me personelin mjekësor nga shtëpitë shëndetësore publike në luftën kundër covid pandeminë, informon Zhurnal.

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 820 raste të reja me Covid 19. Ministria e shëndetësisë njoftoi se 32 pacientë kanë ndëruar jetë ndërsa 895 janë shëruar.

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe apelon qytetarët që periudhën në vijim festat e fundvitit të bëhen duke respektuar masat për mbrojtje.

Pas shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme, si mbështetje në sigurimin e rendit në kovid qendrat në shtet, janë vendosur pjesëtarë të armatës. Për momentin në spitale po kurohen gjithsej 1282 pacientë, ndërsa të lira ka vetëm edhe 190 shtretër.

Advertisement

Read Previous

Është shtyrë seanca gjyqësore për “Monstrën”, një nga gjykatësit e porotës me Kov id-19

Read Next

Vazhdon debati i Kuvendit për propozim-buxhetin për vitin 2021