Vazhdon debati i Kuvendit për propozim-buxhetin për vitin 2021

Në Komisionin e Kuvendit për financim dhe buxhet vazhdon debati për Propozim-Buxhetin për vitin 2021. Seanca është paralajmëruar për ora 11:00.

Debati mbi propozim buxhetin për vitin 2021 filloi javën e kaluar. Ministri i Financave Fatmir Besimi para deputetëve derisa prezantoi Propozim-Buxhetin tha se ka tre qëllime thelbësore: përforcimi i sistemit shëndetësor, mbështetje për stabilizim ekonomik dhe funksionim të institucioneve shtetërore si dhe mbështetje të reformave që ndërlidhen me gjyqësorin dhe integrimin e vendit.

Read Previous

Në luftën kundër Covid nga sot kyçet edhe personeli mjekësor i Armatës

Read Next

Hidhet nga lartësia pacienti 60-vjeçar me Covid-19, ndërron jetë

%d bloggers like this: