Breaking News :

nothing found
05-10-2022

Të sht ëna ar mësh në Mit rovicë, dyshohet për të vr arë e të pl agosur

Advertisement

Dy shohet se një person ka mbe tur i v r a r ë e dy të tjerë janë p l a g o s u r para disa minutave në Mit rovicë.
Burime të Kallxo mëson se ngjarja ka ndodhur në një lokal ushimi në këtë qytet.
Gjithashtu Kallxo mëson se ka pasur një sh e rr mes personave të cilët gje ndeshin brenda lokalit gastronomik.
Rreth rastit KALLXO.com ka te ntuar të marrë informacione edhe nga P o l i c i a e Rajonit të Mitrovicës, por të njëjtit nuk janë përgjigjur./Kallxo.com

Advertisement

Read Previous

Vjosa Osmani tregon se a ka blerë shtëpi në “Marigona Hill”

Read Next

Mitr*ovicë: Vr*itet një 23 vjeçar dhe pla*go*sen dy të tjerë