Breaking News :

nothing found
08-06-2023

Mickoski paraqitet në gjykatë të dëshmoj për “27 prillin”

Advertisement

Vazhdon sot procesi gjyqësor për organizatorët e ngjarjeve në Kuvend më 27 prill të vitit 2017, ndërsa si dëshmitarë paraqitet kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.

Në seancën e kaluar që u mbajt më 22 dhjetor si dëshmitarë të palës mbrojtëse dëshmuan ish kreu i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski, i cili nga 2026-2017 ishte anëtarë i Komitetit Ekzekutiv dhe koordinator i partisë në disa komuna, si dhe Vlladimir Nellovski, i cili ishte kryetar u Unionit të të rinjve dhe anëtarë i Komitetit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së.

Rasti gjendet në procedurën e dëshmive dhe e udhëheq gjykatësi Ilija Trpkov.

Të akuzuar në këtë lëndë janë ish kryetari i Kuvendit Trajko Veljanoski, ish ministrat Mile Janakievski dhe Spiro Ristovski, si dhe ish drejtori i DSK-së Vlladimir Atanasovski.

Advertisement

Read Previous

Zaev paralajmëron pako të pestë ekonomike, ja kujt do ti takon

Read Next

NAGAVCI JEP SINJALE QË VJOSA OSMANI DO TË JETË NË LISTË TË VV-SË