• 28-11-2021

Mërgimtari nga Sllupçani i sjellë një dhuratë fshatit

Një mërgimtar nga fshati Sllupçan i komunës së Likovës, Buni Von Emini e ka blerë një pompë uji nga zjarrfikesit e Baselit dhe të njëjtën do ta dërgojë dhuratë për fshatin e tij, njofton agjencia e lajmeve INA.

Kjo pompë lëvizëse do t’i shërbejë fshatin në rastë të ndonjë vershimi të shtëpive ose për raste tjera kur mund të paraqitet nevoja.

Pra pompa m mund të lëvizet me traktor, kamion ose veturë që ka ngjitës të pajisjeve nga prapa. (INA)

 

Read Previous

Enver Maliqi – Cilët janë bizneset me të cilat ai u rëndit ndër më të pasurit në vend?

Read Next

Merkel paralajmëron përballjen me valën e tretë të COVID-19 në Gjermani

%d bloggers like this: