Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Mërgimtarët nisen drejt vendlindjes, këtu mund t’a shihni gjendjen në pikë kalimet kufitare

Advertisement

Mërgimtarët janë nisur me të madhe për t’i kaluar pushimet dimrore në Kosovë, Shqiperi dhe Maqedoni

E si çdo vjet, sfida kryesore me të cilën pritet të përballen ata gjatë ardhjes në vendlindje janë pritjet e gjata në kufi, shkruan monitor.mk

Mirëpo aktualisht, në pikat kufitare në hyrje-dalje të Kosovës nuk ka pritje të gjata.

http://www.mup.gov.rs/wps/portal/en/Cameras#!

Advertisement

Read Previous

Thuri kapele e shalle dhe i la jashtë t’i marrin njerëzit

Read Next

Fshati ku nuk lejohet pirja e duhanit