Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Shefqet Krasniqi: Nuk mundet çdo lloj kastraveci e çdo lloj sokakxhie të trajtoj Kuranin

Advertisement

Imami i njohur dhe dijetari islam Shefqet Krasniqi, në emisionin Debat Plus në TV Dukagjini, ka su*lmuar ashpër individët të pakualifikuar të cilët tentojnë të trajtojnë librin e shenjtë islam Kuranin, transmeton NMK-Post. Ai ka thënë se për të bërë analizë të librit të shenjtë islam nevoitet një bagazh më i madh i njohurive.
“Nuk mundet çdo lloj kastraveci e çdo lloj sokakxhie të trajtoj Kuranin. Çfarë është ajo? Unë kur e përgatis një ligjeratë lexoj 20 ajete kuranore, lexoj shumë literaturë për ato ajete të cilat janë bërë prej para 1100 vjetësh – tefsir. Për ta analizuar Kuranin duhet të kesh njojuri shumë të mëdha, nuk mundet që gjithkushi të lexoj një ajet dhe të jap trajtim për atë” ka thënë imami Shefqet Krasniqi.

Advertisement

Read Previous

Ministri Shaqiri: Qeverisja e hapur dhe transparente është bazë e punës sonë

Read Next

Ndërpritet ndeshja, lojtarët çelin iftar në stadium (VIDEO/FOTO)