Marrëdhëniet mes Maqedonisë dhe Bullgarisë, Zaev do të bisedojë sot me Merkelin

Bisedimet janë pjesë e përpjekjeve diplomatike të Berlinit për të sjellë Shkupin dhe Sofjen më afër së bashku në mënyrë që të mbajnë seancën e parë ndërqeveritar me BE-në dhe fillimin zyrtar të negociatave në mes Maqedonisë së Veriut gjatë presidencës gjermane, pas njoftimeve për veto nga ana e Bullgarisë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours