Maqedoni: Ushtria do ta ndihmojë MPB-në në sigurimin e spitaleve

Qeveria e Maqedonisë mbrëmë e ka pranuar propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë për angazhimin e pjesëtarëve të Armatës në sigurimin e spitaleve, si ndihmë shtesë për pjesëtarët e MPB-së.

Qeveria vendosi që për këtë të kërkojë pajtueshmëri nga presidenti i shtetit dhe komandant i forcave të armatosura, Stevo Pendarovski.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours