• 01-12-2021

Kuvendi pritet të votojë rebalancin e dytë të Buxhetit për këtë vit

Kuvendi sot duhet ta vazhdojë seancën e tij të 20-të, në rendin e ditës të së cilës është Propozimi i plotësuar për ndryshimin dhe plotësimin e Buxhetit për vitin 2020, respektivisht rishikimi i dytë për këtë vit, për të cilin deputetët debatuan gjatë katër ditëve të kaluara. Debati në Kuvend pas rishikimit, sipas Rregullores së Punës të Kuvendit, zgjat pesë ditë dhe ky afat skadon sot.

Read Previous

Marrëveshja Rama-Basha në 2017, Topalli tregon prapaskenat e forta

Read Next

Qeveria do të vendosë për orarë të kufizuar të punës për kafenetë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: