• 20-10-2021

Krasniqi: Nuk jam as katolik as musliman, jam shqiptar! (video)

“Për mua është bëre padrejtësi e madhe dhe do ta baj edhe këtë padrejtësi se populli jonë e ka një fjalë populli është me i forte se guri atë që se bane guri e banë njeriu. Unë dhe populli kemi  bajt shumë padrejtësi dhe nuk kemi pas nevojë për këtë padrejtësi natyrisht se në seancat tjera do të them me shumë”, ka thënë Krasniqi./21Media

Read Previous

Zaev: Nëse sëmuren qytetarët tanë në Serbi ose Shqipëri, këto shtete mbulojnë shpenzimet e trajtimit

Read Next

KRRE i publikon çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: