• 25-10-2021

Zaev: Nëse sëmuren qytetarët tanë në Serbi ose Shqipëri, këto shtete mbulojnë shpenzimet e trajtimit

Nëse qytetarët tanë sëmuren në Serbi ose Shqipëri dhe anasjelltas, trajtimi do të jetë sikurse në vendin tonë, kjo pas nënshkrimit të memorandumit për bashkëpunimi i cili do të rregullojë marrëdhëniet midis shteteve në kushtet e krizës së shkaktuar nga Covid-19.

“Nëse një qytetar i RMV infektohet në territorin e Shqipëri ose në Serbi, dhe duhet të trajtohet në spitalin ku është shtrirë, atëherë shteti ku trajtohet do t’i mbulojë shpenzimet e trajtimit.” – tha Zaev, përcjell TV21.

 

 

Read Previous

Vaksina gjermane kundër COVID-19 del e suksesshme

Read Next

Krasniqi: Nuk jam as katolik as musliman, jam shqiptar! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: