Breaking News :

nothing found
29-03-2023

KRRE i publikon çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Advertisement

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, solli vendim, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,83 % në raport me vendimin e datës 2.11.2020.

Nga sonte në mesnatë, çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER
BS-98 dhe të VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMVISËRI (EL-1) ulen për 0,50 denarë/litër, në raport me çmimet e shitjes me pakicë të përcaktuara me vendimin e datës 02.11.2020.

Çmimi i shtijes me pakicë i EURODIZEL (D-E V) nuk ndryshon, respektivisht mbetet në të njëjtin nivel prej 49,50 denarë/litër.

Advertisement

Read Previous

Krasniqi: Nuk jam as katolik as musliman, jam shqiptar! (video)

Read Next

Ish ushtarët profesionistë do t’i sigurojnë spitalet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *