Breaking News :

nothing found
12-08-2022

KQZ merr vendim: Edhe qytetarët me letërnjoftim të skaduar mund të votojnë

Advertisement

Komisioni Qendror I Zgjedhjeve (KQZ), ka marrë vendim që të lejojë të votojë të gjithë qytetarët që kanë letërnjoftim me afat të skaduar. Kështu ka bërë të ditur për Telegrafin, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi. Komisioni Qendror I Zgjedhjeve (KQZ), ka marrë vendim që të lejojë të votojë të gjithë qytetarët që kanë letërnjoftim me afat të skaduar. Kështu ka bërë të ditur për Telegrafin, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi.

Advertisement

Read Previous

Ministri Hoxha: Presim ky vit të jetë i mirë dhe i begatë për vreshtarët

Read Next

Me fotot e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit, e moshuara shkon për të votuar