Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Kodra e Diellit, ski-lifti dhe teleferiku nga sot nuk do të jenë në funksion

Advertisement

Qendra për skijim Kodra e Diellit informon se ski-lifti dhe teleferiku nga sot nuk do të punojnë për shkak se pistat e skijimit janë dëmtuar për shkak kushteve jo të volitshme të motit. Gjatë ditëve të fundit, siç njoftohet, bora është shkrirë dhe ka zvogëluar mbulesën e borës, ndërsa borë tjetër nuk ka rënë. MIA

Advertisement

Read Previous

Tetovari që “vesh” dhe zbukuron veturat në Zvicër

Read Next

LDK cakton kandidatin per kryeminister?