• 27-09-2021

LDK cakton kandidatin per kryeminister?

Kryesia e LDK-së është mbledhur nga ora 10:00.

Kryetari i këtij subjekti, Isa Mustafa pritet që të diskutojë rreth zhvillimeve të fundit politike pas vendimit të Kushtetueses dhe për punën e zgjedhjeve të parakohshme.

Ndër të tjera, në këtë mbledhje do të diskutohet edhe emri i kandidatit për kryeministër të LDK-së.

Zhvillimet politike vijnë pas rrëzimit të Qeverisë Hoti nga vendimi i Gjykatës Kushtetuese, që konstatoi se vota e deputetit Etem Arifi pro qeverisë së drejtuar nga LDK ka qenë e pavlefshme.

Read Previous

Kodra e Diellit, ski-lifti dhe teleferiku nga sot nuk do të jenë në funksion

Read Next

Nuredini: Komunat vet të marrin masa kundër ndotjes së ajrit

%d bloggers like this: