Breaking News :

nothing found
04-12-2022

Këshilltarët shqiptarë në qytetin e Shkupit bëhen bashkë për bibliotekën

Advertisement

Këshilltari shqiptar në qytetin e Shkupit Sedat Ramadani, në rrjetin social Facebook ka treguar se gjithë këshilltarët shqiptarë në qytetin e Shkupit janë bërë bashkë për Bibliotekën e Cairit, njoftn nmk-post.

Ramadani është këshilltar nga Lëvizja Besa dhe ky propozim ka rrjedhur nga Ramadani dhe këshilltarët e BDI-së për bibliotekën. Si rrallë herë, këtë propozim e kanë përkrahur edhe këshilltarët e partive tjera shqiptare, BDI, ASh dhe nga pala maqedonase edhe LSDM-ja dhe disa këshilltarë tjerë./Nmk-post/

 

“Te nderuar/a
Edhe pse seanca e qytetit te Shkupit per sjelljen e buxhetit per vitin 2021 eshte duke u zhvilluar edhe me tutje, me lejoni te ju informoj se arritem te kalojme nje amandament ne vlere prej 500.000 euro per ndertimin e bibliotekes ne Komunen e Cairit qe do duhet te vendoset prapa ambulantes ne Bit Pazar. Pati tentativa nga kryetari per ta refuzuar te njejtin por vendosshmeria e keshilltarve shqiptare kete here ishte mbi percaktimin partiak. Dua te falenderoj grupin e keshilltarve te BDI qe u ben pjese e propozimit te perbashket te amandamentit si dhe keshilltaret tjere shqiptar nga aleanca dhe lsdm. Gjithashtu perkrahje amandamentit i dhane edhe keshilltaret e nacionaliteteve te tjera duke e vleresu te njejtin si nevoj e perbashket e te gjitheve.
Falemnderit giithve dhe ta gezojn gjeneratat e reja si nje vend per nxenien e dijes.”, ka shkruar Ramadani në Facebook./Nmk-post/
Advertisement

Read Previous

Këshilli i Qytetit të Shkupit do të votojë për ndriçim të mençur publik dhe Platformë për qytet të mençur

Read Next

Sot filloj sezoni i skijimit në Kodër të Diellit