• 20-10-2021

Kasami uron besimtarët për fillimin e muajit të Ramazanit

Kreu i Besës, Bilall Kasami ka uruar besimtarët musliman për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit, shkruan Nmk-post.
Ja urimi i Kasamit:
“Zemrat e besimtarëve le të hapen për mirësi, humanizëm dhe besim të sinqertë në këtë muaj të bekuar të Ramazanit. Lutjet tona, agjërimi dhe falja janë të drejtuara për Krijuesin për të kaluar këtë periudhë të vështirë që e kalojmë, për një të ardhme më të mirë, shëndet, mirëqenje dhe fat. Agjërim dhe lutje të pranuara!”, ka shkruar Kasami./Nmk-post/

Read Previous

Në mbarë Botën Islame sot ka filluar muaji i Ramazanit

Read Next

Sela dhe Gashi urojnë muajin e Ramazanit

%d bloggers like this: