Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Janë shqiptuar 626 gjoba për mosmbajtje të maskave

Advertisement

Gjatë 24 orëve të fundit (13/14.12.2020) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 626 shkelje për mosmbajtje të maskës për mbrojtje nga Cvoid-19, transmeton nmk-post.

 

Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga pandemia Covid-19.

Advertisement

Read Previous

22 vjetori i rënies së Mujë Krasniqit dhe 40 bashkëluftëtarëve të tij

Read Next

Ja sa pacientë u shtruan në klinikat e Shkupit për 24 orë