Ja sa të infektuar u regjistruan sot me Covid-19 në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë se në 24 orët e fundit janë kryer 2596 teste të dyshuara për COVID-19 dhe prej tyre 367 kanë rezultuar pozitivë. Gjithashtu në 24 orët e fundit 5 pacientë e kanë humbur betejën me virusin, ndërsa janë shëruar 202 persona./nmk-post.com

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like