• 18-05-2021

Ja sa të infektuar janë regjistruar sot nga Covid-19 në Maqedoni

Jozyrtarisht nmk-post.com mëson se 24 orët e fundit janë kryer 3284 teste të dyshuara për COVID-19 dhe prej tyre 890 kanë rezultuar pozitivë. Gjithashtu në 24 orët e fundit 35 pacientë e kanë humbur betejën me virusin, ndërsa janë shëruar 1024./nmk-post persona.

Read Previous

​Dhunë fizike ndaj djalit të vet, nuk kishte ndjek mësimet online

Read Next

Mickoski: Më shumë se 20 mijë persona kanë nga dy numra amë

%d bloggers like this: