Breaking News :

nothing found
28-06-2022

Ja sa do të paguajë shteti në spitalet private për pacientet me Covid

Advertisement

Fondi Shëndetësor i Republikës së Maqedonisë dhe Spitalet private kanë arritur marrëveshje, sipas së cilës qeveria obligohet që Spitaleve private t’ju paguaj nga 6 mijë denarë në dit për kurim të pacientëve me virusin korona. Kjo është marrëveshja që kanë arritur Fondi Shëndetësor me pronaret e dy spitaleve private ne vend./tv21

Advertisement

Read Previous

Arjanit Hoxha, IPARD sot pagoi 152 milion denarë për 6.755 fermerë

Read Next

Testoni shikimin tuaj me anë të kësaj fotoje

%d bloggers like this: