• 27-09-2021

Testoni shikimin tuaj me anë të kësaj fotoje

Pra, në foton e mëposhtme, ju keni mundësinë të vërtetoni nëse keni apo jo nevojë për syze. Në një largësi prej maksimumi 1 metër, në rast se ju arrini të shihni foton e Marilyn Monroe, keni me patjetër nevojë për syze.

Por, në rast se ju arrini që menjëherë të dalloni foton e Albert Einstein, shikimi juaj është shumë mirë! Në varësi se sa të aftë jeni për të vënë re kontrastet e fotos dhe sytë tuaj do të kapin detajet, ju do të shihni mustaqet dhe rrudhat e Albert Einstein. Shumë interesante apo jo?

Einstein-Monroe

Read Previous

Ja sa do të paguajë shteti në spitalet private për pacientet me Covid

Read Next

Arrestohet tetovari për dhunë fizike

%d bloggers like this: