• 25-10-2021

Arjanit Hoxha, IPARD sot pagoi 152 milion denarë për 6.755 fermerë

Sot, Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural, në llogaritë e 6,755 fermerëve ka paguar mbi 152 milion denarë për qumështin e prodhuar dhe të dorëzuar të deleve, lopëve dhe dhive, nga faza e dytë. Fondet nga kjo masë janë “kapital i freskët” që duhet t’i ndihmojë fermerët, për të siguruar sasinë e nevojshme të ushqimit për bagëtinë gjatë dimrit.
Bujqësia është shansi ynë për sukses.

Read Previous

Policia franceze shkatërron një kamp të migrantëve në Paris

Read Next

Ja sa do të paguajë shteti në spitalet private për pacientet me Covid

%d bloggers like this: