Breaking News :

nothing found
12-08-2022

Ish luftari i pa punë, mbante familjen me ndihma sociale!

Advertisement

Festim Halili ma njoftuar se ka punësuar tek NP Radiodifuzioni Nacional Nazmi Odain luftarin e lirisë i cili ka mbajtur familjen me ndihma sociale!

Halili shkruan:

Ky është Nazmi Odai. Ai është një luftëtar lirie. Deri më vitin 2020 mbante familjen e tij me ndihma sociale. Jeta i kompleksohet akoma më shumë kur i filluan problemet shëndetësore dhe terapitë e dializës. Ai nuk kërkonte mëshirë, por një punë për të mbajtur familjen e tij. Nazmiu vitin 2021 do ta fillon si i punësuar në NP Radiodifuzioni Nacional, me një punë të përballueshme për të. Që nga mbarimi i luftës, ky veteran sot ka ditën e parë të stazhit të punës! Gëzuar!/pacensurë

Advertisement

Read Previous

Hoxha, Hasani dhe Mehmedi personalitetet më të lexuara në NMK – Post

Read Next

Thaçi dhe Kurti personalitetet më të lexuara nga Kosova në NMK – Post