Breaking News :

nothing found
19-08-2022

Imer Imeri merr besimin të vazhdoj në krye të ASH Strugë

Advertisement

Kuvendi i Degës së Aleancës për Shqiptarët në Strugë e rikonfirmoi Imer Imerin si Kryetar të Degës.

Në mbledhjen e sotme të Kuvendit të degës së Strugës u diskutua rreth aktualitetit politik, për punën e deritanishme të degës dhe për hapat që duhet të merren, për të arritur fitoren në zgjedhjet që po vijnë.

Kuvendi u zhvillua duke i respektuar të gjitha masat dhe rekomandimet e autoriteteve si pasojë e pandemisë./StrugaEkspres

Kuvendi u vendos njëzëri që t’i japë besimin Kryetarit të Degës, Imer Imeri, që të vazhdojë ta drejtojë Aleancën për Shqiptarët në Strugë në periudhën që po vjen.

Advertisement

Read Previous

Disa autobusë nga diaspora nisen për të përkrahur Haradinajn për president

Read Next

U zu në për parti, shqiptari ndë rron jetë pas 9 ditēsh