Breaking News :

nothing found
09-06-2023

U zu në për parti, shqiptari ndë rron jetë pas 9 ditēsh

Advertisement

57 vjeçari nga Ballshi, Pelivan Sinorrapaj ka ndë rruar jetë pas 9 ditësh në sp ital.

Vi*ktima ishte shtruar në Spitalin e Tra*umës në Tiranë për shkak se ndodhej në gje*ndje të rë*ndë shën*detësore.

Burri u rr*ah bar*ba*risht nga shokët e tij me të cilët kishte kon*sumuar al*kool. Shkak i sh*errit në lokal midis tyre ishte një de*bat për çështje politike.

Sinorrapaj u gjet i gja*ko*sur dhe pa nd*jenja nga kalimtarë të rastit në Ballsh. Ka qenë pasditja e datës 29 janar kur Pelivan Sinorrapaj, së bashku me tre shokët e tij Fitim Zekaj 42 vjeç, Festim Alimetaj 53 vjeç dhe Ferdinand Meraj 44 vjeç të tre banues në Ballsh Mallakastër.

Advertisement

Read Previous

Imer Imeri merr besimin të vazhdoj në krye të ASH Strugë

Read Next

Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni