Breaking News :

nothing found
30-03-2023

Hoxhaj thotë se PDK do dyfishojë pagat e profesionistëve shëndetësorë

Advertisement

Kandidati për kryeministër nga rradhët e PDK-së, Enver Hoxhaj ditën e ka filluar me mantelbardhët në Kosovë.Hoxhaj i falenderoi ata dhe premtoi që partia e tij do e kthejë në votim ligjin që garanton dyfishimin e pagave për profesionistët shëndetësorë.

 

Ky është postimi i tij i plotë:

 

Të gjithë mantelbardhëve në vijën e parë të frontit – FALEMINDERIT! PDK do ta kthejë ligjin në votim, që garanton dyfishimin e pagave për profesionistët shëndetësorë!

Advertisement

Read Previous

Trump zhbllokon ndihmën ekonomike, shmang mbylljen e Qeverisë

Read Next

Sot fillon pagesa e pensioneve të dhjetorit në Maqedoni