Breaking News :

nothing found
19-08-2022

Hoxha takon Asociacionin e përpunuesve

Advertisement

Në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonominsë së Ujërave, Ministri i Bujqësisë Arjanit Hoxha ka realizuar një takim me përfaqësues nga Asociacionin Maqedonas të Përpunuesve, përcjell nmk-post.com

Në këtë takim është diskutuar për situatën aktuale në prodhimin bujqësor dhe shitjen e produkteve në tregjet e huaja. Në këtë takim gjithashtu u theksua nevoja për takime më intensive me qëllim të kapërcimit të të gjitha sfidave të krijuara nga pandemia globale.

MBPEU ndjek situatën dhe në bashkëpunim me Asociacionin Maqedonas të Përpunuesve do ta ndërmerrë aktivitete të përshtatshme në zhvillimin e prodhimit bujqësor vendas./nmk-post.com

Advertisement

Read Previous

Bunkeri superluksoz ku do të futen të pasurit në rast apokalipsi

Read Next

Biden, sot në Departamentin e Shtetit, flet për politikën e jashtme