Breaking News :

nothing found
09-06-2023

Hoxha nga Prishtina thotë se emisioni “Përputhen” është shkatërrim për rininë

Advertisement

Imami Husamedin Abazi në xhaminë “Hasan Beg” në Prishtinë sot ka mbajtur ligjëratë lifdhur me moralin.


Gjatë hytbes, hoxha kritikoi televizionet, duke thënë se ajo çka po i servohet publikut është degjeneruese dhe shkatërrim për kombin e rininë.

Ai këtu ka përmendur edhe emisionin Përputhen duke kritikuar për konceptin dhe përmbajtjen.

“Ajo që po ndodh në aspektin e televizioneve tona, ajo që po na ndodh si shtet me këto televizione edhe me nga 24 orë  se mos të flasim në aspektin e mbramjes. Ajo çka i servohet popullit tonë, andej e këndej kufirit vërtet është çmenduri që jam i bindur se kushdo që ka udhëtuar në perëndim, i kam shiquar televizionet ditore e që nuk ke shancë me pa çka qesin televizionet tona. Ato po bohen 24 orë, askush nuk e ngritë zërin. Kjo ka të bëjë me shkatërrim të rinisë. Programe prej ma të ndryshme, çdo muaj po na del ka ni program. Përputhen e çpërputhen, gjëra që nuk i kemi pa në të kaluarën e që janë çmenduri të llojit të vet”, u shpreh ai. /Reporteri.net

Advertisement

Read Previous

Tri raste të reja me variantin e ri të koronavirusit në Kosovë

Read Next

Hoxha takon qytetarët e Konjarës, Inspektorati i bujqësisë do të veproj për problemin e tyre