Breaking News :

nothing found
09-06-2023

HASANI BËN THIRRJE QË TË SHËRUARIT NGA COVID 19 TË DHUROJNË PLAZMËN E GJAKUT

Advertisement

Zëvendësministri i Shëndetësisë Ilir Hasani ka bërë thirrje që personat që kanë fituar betejën me Covid’19, të dhurojnë gjak tek personat tjerë që janë të infektuar, pasi kjo metodë ka rezultuar si e suksesshme.

Ja dhe shkrimi i tij në llogarinë faceook/

Advertisement

Read Previous

1085 RASTE TË REJA ME COVID’19

Read Next

DEKLARATA IME KUNDËR KARIKATURAVE ËSHTË KEQKUPTUAR NË BOTËN ISLAME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *