Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Grubi: Ka përfunduar shpronësimi i tokave në Bllacë

Advertisement

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi dhe drejtori i Ndërmarrjes Publike “Rrugë shtetërore”, Ejup Rustemi kanë njoftuar, se shpronësimi i tokave në Bllacë, për ndërtimin e autostradës që e lidh Maqedoninë e Veriut me Kosovën, ka përfunduar.
“Ligji është i qartë dhe shpronësimi i tokave tashmë ka përfunduar. Çfarëdo tjetër, është punë e institucioneve tjera”, tha Grubi nga Bllaca./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Rama: Shqipëria ndër vendet e para për vaksinim

Read Next

Kurti i kërkon Greqisë ta njohë pavarësinë e Kosovës