Breaking News :

nothing found
16-08-2022

Grashoska: Do të inspektohet nëse funksionarët e BDI-së kanë thyer protokollet

Advertisement

Kremtimi i ditëlindjes së liderit të BDI-së Ali Ahmeti pa maska provokoi një seri reagimesh nga publiku në Maqedoni.

Kryetarja e Këshillit të Inspektimit, Magdalena Filipovska-Grashoska u përgjigj se të gjitha inspektoratet veprojnë pa dallim dhe premtoi se do të jetë e njëjta edhe për këtë rast.

“Inspektimi kompetent do të kontrollojë pohimet nëse ka shkelje të caktuara të protokolleve dhe me kalimin e kohës do të njoftoheni për gjithçka që është konstatuar prej tyre”, tha Grashkoska./Telegrafi/

Advertisement

Read Previous

Në Shqipëri veturat do të regjistrohen 1 herë në 2 vjet, po tek ne?

Read Next

5 muaj pas infektimit me Covid-19, Eni Koçi ka këtë shqetësim