Breaking News :

nothing found
27-11-2022

Fillon stolisja e Shkupit për festat e fundvitit, Ja sa do të kushtoj!

Advertisement

Qendra e kryeqytetit po stoliset për festat e fundvitit. Ndonëse në kohë pandemie, megjithatë Qytetit i Shkupit edhe këtë vit shpalli tender për zbukurimin e kryeqytetit me rastin e Vitit të Ri. Qyteti i Shkupit e shpalli tenderin për zbukurimin e rrugëve, bulevardeve dhe shesheve për Vitin e Ri, me vlerë 200 mijë euro.

Advertisement

Read Previous

Habit Studiuesi shqiptar: Flamuri që u ngrit në Vlorë nuk u qëndis nga Marigona

Read Next

Exlusive: 336 të infektuar nga Covid-19 në Maqedoni