• 21-04-2021

Filipçe: Mendoj se pikun e kemi kaluar

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe tha se në Maqedoni nuk ka ndodhur skenari i Italisë dhe se vazhdimisht është duke u siguruar shtretër shtesë për personat e sëmurë. Ai tha se sot numri është pak më i ulët, rreth 1200.
“Mendoj se edhe tani por edhe më herët skenar I tillë si në Itali nuk ka ndodhur në vendin tonë, ne vazhdimisht sigurojmë vende dhe mjekim për të gjithë. Sot numri është pak më I vogël, rreth 1 200 duhet të jetë. Të mos shpejtoj me deklaratat, pasiqë duhet ta ndjekim edhe këtë javë, por me siguri pikun e kemi lënë pas nesh, por atë do ta themi dikund kah fillimi I javës së ardhshme”, tha Filipçe, raporton SHENJA

Read Previous

Hoxha jep lajmin e mirë / Pas plot 22 vitesh, sot Policia Pyjore përfitoi pagë 30% më të lartë se ajo e deritanishmja

Read Next

Vazhdon numri i lartë të infektuarve me Covid’19

%d bloggers like this: